Een korte ‘career check’ | 1,5 uur

Waarom?
Soms vraag je jezelf af hoe het met je gaat. Je had je van alles voorgesteld en voorgenomen. Wat is daarvan terecht gekomen? Door de drukte van alle dag neem je meestal niet de tijd om even stil te staan. Zeker als je ambitieus bent push je jezelf tot het uiterste om doelen te bereiken. Door af en toe gas terug te nemen en te reflecteren kun je je werk nu en op lange termijn gezond en gelukkig blijven doen; Even vinger aan de pols

Voor wie?
Voor iedereen die een korte ‘career check’ wil met vragen als: “Hoe is mijn energiebalans? Kloppen mijn prioriteiten? Wat zijn mijn drijfveren? En welke kansen en ontwikkelingsmogelijkheden zijn er?

Hoe werkt het?
We plannen een eenmalig gesprek van 1,5 uur. Vooraf krijg je één of meer opdrachten toegestuurd. Deze bespreken we tijdens ons gesprek. Samen onderzoeken we je vraag. Aan het eind van het gesprek heb je voor jezelf een of meer concrete actiepunten geformuleerd.

Wat anderen zeggen:
Thijs Launspach, Psycholoog en schrijver over millenials:
“Millennials vinden het vaak lastig om hulp te vragen. Er ligt een taboe op falen. Houd geregeld een vinger aan de pols en vraag hoe het gaat”, adviseert hij leidinggevenden. Ook benadrukt hij dat het begeleiden van millennials meer dan ooit om coachvaardigheden vraagt. “Ze zijn allergisch voor een autoritaire leiderschapsstijl en hebben behoefte aan positieve feedback en erkenning. Zeg daarom niet wat een millennial moet doen, maar stel vragen zoals: waar loop je tegenaan? En wat is denk je een goede manier om dit op te lossen?”

Renée:
“Heerlijk iemand die orde in de chaos weet te scheppen en je daarbij volledig in je waarde laat.”

Ben je toe aan ‘een vinger aan de pols’? Bel 06 137 149 33 of mail info@stapperscoaching.nl. Een afspraak op korte termijn is mogelijk.