Kernachtig coachtraject   | 4,5 uur

Waarom?

Misschien twijfel je of je op de juiste plek zit, of besef je dat dit niet meer zo is. Je wilt een volgende stap zetten maar je weet niet wat bij je past. Of je komt maar niet in beweging en weet niet waarom je jezelf tegenhoudt. Misschien ben je op zoek naar meer zingeving en inspiratie of heb je juist het gevoel dat je overbelast bent.

In dit kernachtige coachtraject sta je stil bij de volgende vragen: Wat draag je bij in jouw huidige werk en hoe zou je meer kunnen bijdragen? Hoe zou je meer energie van je werk kunnen krijgen? Komen je talenten en kwaliteiten goed tot hun recht? Zo niet, waar dan wel? Wat zou dan jouw ‘best next move’ kunnen zijn?

Voor wie?
Voor iedereen die meer zelfkennis wil ontwikkelen, die meer wil halen uit zichzelf en die wil nadenken de volgende, meest passende, loopbaanstap.

Hoe werkt het?
4,5 uur individuele loopbaancoaching. We plannen een eerste gesprek van 1,5 uur waarin we je vraag verkennen en een plan maken. In overleg plannen we daarna nog 3 sessies van 1 uur of maken we (deels) gebruik van E-coaching of videobellen. Tussen de sessies ga je aan de slag met opdrachten.

Wat anderen zeggen:

Peter:
“Ik heb de coach sessies met Jeannine als erg prettig en zinvol ervaren. Zag een en ander als een soort reset, weer even een aantal zaken op een rijtje zetten. To the point, geen gebakken lucht, realistisch en praktische tips. Iemand met passie voor haar vak en plezierig in de omgang. Ik kan Jeannine als coach van harte aanbevelen!”

Sietske:
“Jeannine heeft mij met praktische tools geholpen om mijn prioriteiten op een rij te krijgen en focus te creëren met als resultaat een baan die past in mijn ideale plaatje.”

Zet de volgende stap! Bel 06 – 137 149 33 of mail info@stapperscoaching.nl