Jobmarketing | 5 uur

Waarom?

Bij jobmarketing ligt de nadruk op werk vinden. Je kent jezelf al goed en weet wie je bent en wat voor werk je zoekt. Centraal hierbij staat de vraag: “Wat moet er gebeuren voordat je op die ideale werkplek zit?” Het begint met jezelf zien als een product voor de arbeidsmarkt. Dit houdt in dat jij weet welke oplossing jij bent voor welk probleem.

Voor wie?
Voor iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken om de arbeidsmarkt op te gaan.

Hoe werkt het?
5 uur coaching waarin we ons richten op:
-rbeidsmarkt klaar zijn: Wat zijn de branches, organisaties, bedrijven en functies waar je voor wilt gaan?
-arbeidsmarktcommunicatie: Hoe presenteer ik me? Je CV, LinkedIn en meer
-aan tafel komen: Waar vind je vacatures? Welke zoekrichtingen zijn er? zoals vacatures, open sollicitaties, internet, bureaus en netwerken
-het gesprek: hoe presenteer je jezelf? Hoe bereid je je voor op gesprekken, evaluatie van gesprekken.

De coaching bestaat uit persoonlijke gesprekken en kunnen ook (deels) telefonisch, via E-coaching of videobellen plaatsvinden.

Heb je via je werkgever een transitievergoeding gekregen of is in de vaststellingsovereenkomst een budget opgenomen voor loopbaanbegeleiding? Neem contact op, samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat anderen zeggen:

Aaltje Vincent, grondlegger jobmarketing methode:
“Jobmarketing loont! Wie werk zoekt, doet er goed aan een stapje verder te gaan dan eenvoudigweg te reageren op vacatures die werkgevers aanbieden. Wie zichzelf als ‘product’ leert kennen en weet hoe hij dit het beste kan verkopen, geeft zichzelf een grotere kans om werk te vinden dat ook echt bij hem past.”

Jan:
“Ik vond de begeleiding waardevol. Er was altijd ruimte voor wat humor, waardoor ik de sessies ontspannend vond. Na iedere sessie ging ik met een positief gevoel naar huis. Inmiddels heb ik een nieuwe baan die heel goed bij me past.”